Kennisbank

Aanmelden op Oscar Romero

Wil je graag bij ons op school komen? Dan is deze pagina voor jou en je ouder(s)/verzorger(s). Jullie lezen hier hoe je je kunt aanmelden en welk toelatingsbeleid wij hanteren.

Centrale aanmeldweek voor de brugklas

Het aanmelden voor schooljaar 2024-2025 gaat iets anders dan voorgaande jaren. Van 25 t/m 31 maart 2024 was er namelijk een centrale aanmeldweek in Nederland. Deze aanmeldweek is inmiddels voorbij. Heb je hier vragen over? Dan kun je mailen naar or-aanmelden@tabor.nl.

Aanmelden voor leerjaar 2 en hoger

Wil je instromen en je aanmelden voor leerjaar 2 of hoger? Neem dan contact op met onze locatie via oscar-romero@tabor.nl of (0229) 285 685. Wij helpen je graag verder.

Aanmelding en toelating van leerlingen

Het schooladvies

Het schooladvies van de basisschool is leidend voor het VO (Voortgezet Onderwijs en dus ook het Tabor College). De VO-school mag wel hoger plaatsen als bijvoorbeeld de klassenverdeling dit vraagt, maar niet lager. Lager plaatsen kan alleen op verzoek van de ouder(s)/verzorger(s) indien de VO-school hiermee instemt.

Het onderwijskundig rapport (OKR)

In de wet staat dat basisscholen voor elke leerling een OKR moeten inleveren bij de VO-school. In West-Friesland wordt de overdracht van dit OKR zoveel mogelijk digitaal gedaan via het DigiDoor-systeem. 

Binnen het samenwerkingsverband VO West-Friesland zijn over de aanmeldprocedure afspraken gemaakt, die ook door de scholen van het Tabor College worden toegepast.

Inschrijving brugklas 2023-2024

De inschrijvingstermijn voor de brugklas van schooljaar 2023-2024 is inmiddels verstreken. Wilt u uw kind nog aanmelden voor de brugklas van dit schooljaar? Neem dan contact op met onze locatie via oscar-romero@tabor.nl of (0229) 285 685.

Niet gevonden wat je zoekt?

Geeft deze pagina nog geen antwoord op je vraag? Neem dan rechtstreeks contact met ons op.

Meer lezen...

Infomagazine

Meer weten over dit onderwerp? Lees verder...

Niet gevonden wat je zoekt?

Geeft deze pagina nog geen antwoord op je vraag? Neem dan rechtstreeks contact met ons op.

Oscar Romero is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?