Werken bij ons

We hebben samen één missie: Goed onderwijs voor iedere leerling die we mogen verwelkomen in onze school.

– SENSE DE GROOT, BESTUUR TABOR COLLEGE

Ben jij benieuwd wat het inhoudt om bij ons te komen werken? Binnen Oscar Romero werken we met kleine onderwijsteams, waarin je je collega’s snel leert kennen. Een onderwijsteam is iets anders dan een vakgroep. Je werkt in een onderwijsteam samen met de collega’s die dezelfde klassen lesgeven in een bepaalde afdeling. Samen kennen jullie de leerlingen door en door, waardoor jullie iedere leerling optimaal kunnen begeleiden. Er is een keer in de drie weken een overleg met de vakgroep, hier wordt rekening mee gehouden in je rooster. 

Over je nieuwe werkplek

Onze school bestaat sinds 1984 en is pas geleden verbouwd, ook met het oog op de toekomst. Verduurzaming speelde een grote rol tijdens de verbouwing, net als het opfrissen van ons schoolgebouw. Je komt daardoor in een modern, licht en open gebouw te werken, met hier en daar nog wat elementen van vroeger. Ook goed om te weten: we hebben een nieuwe, ruime personeelskamer waar onze collega’s met plezier hun pauzes en eventuele tussenuren doorbrengen. We zorgen ervoor dat je die ook te zien krijgt als je bij ons langskomt voor je sollicitatiegesprek.

Wil je meer weten over wat we jou te bieden hebben? Stel je vragen aan Anita Spil (P&O) via vacatures@tabor.nl of 06 – 23 30 97 11. 

Wil jij leraar worden?

De ambitie om leraar te worden in het voortgezet onderwijs? Of ben je al leraar en wil je je graag ontwikkelen? Stappen in het Onderwijs helpt je met het waarmaken van jouw ambitie in het onderwijs. Klaar voor de eerste stap?

Stappen in het Onderwijs organiseert verschillende informatieavonden. Op deze avonden delen ervaringsdeskundigen hun verhaal en krijg je informatie over de verschillende routes naar het leraarschap, de oriëntatiemogelijkheden en diverse praktische zaken.

Meer informatie of aanmelden? Dat kan hier. 

Laatste vacatures

Open sollicitatie

Als er op dit moment geen geschikte vacature voor je bij staat, kun je ons altijd een open sollicitatie sturen met daarin je motivatie en cv.

Oscar Romero is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?