Werken bij ons

We hebben samen één missie: Goed onderwijs voor iedere leerling die we mogen verwelkomen in onze school.

– SENSE DE GROOT, BESTUUR TABOR COLLEGE

Ben jij benieuwd wat het inhoudt om bij ons te komen werken? Binnen Oscar Romero werken we met kleine onderwijsteams, waarin je je collega’s snel leert kennen. Een onderwijsteam is iets anders dan een vakgroep. Je werkt in een onderwijsteam samen met de collega’s die dezelfde klassen lesgeven in een bepaalde afdeling. Samen kennen jullie de leerlingen door en door, waardoor jullie iedere leerling optimaal kunnen begeleiden. Er is een keer in de drie weken een overleg met de vakgroep, hier wordt rekening mee gehouden in je rooster. 

De Oscar-sfeer

Er hangt een fijne, warme sfeer op school. Wat we daar zo leuk aan vinden, is dat iedereen zich welkom voelt om zichzelf te zijn. Dat merk je tijdens de pauzes in onze aula’s, maar ook in de lessen. 

Persoonlijke begeleiding is bij ons op school meer dan een belofte. We besteden veel aandacht aan de individuele leerling, met een sterk mentoraat en een goed ondersteuningscentrum: het PlusPunt. Leerlingen krijgen hier de extra hulp, ondersteuning en aandacht die ze nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. Wil je als medewerker ergens over praten? Dan hebben we twee vertrouwenspersonen bij wie je altijd terecht kan.

Over je nieuwe werkplek

Onze school bestaat sinds 1984 en is pas geleden verbouwd, ook met het oog op de toekomst. Verduurzaming speelde een grote rol tijdens de verbouwing, net als het opfrissen van ons schoolgebouw. Je komt daardoor in een modern, licht en open gebouw te werken, met hier en daar nog wat elementen van vroeger. Ook goed om te weten: we hebben een nieuwe, ruime personeelskamer waar onze collega’s met plezier hun pauzes en eventuele tussenuren doorbrengen. We zorgen ervoor dat je die ook te zien krijgt als je bij ons langskomt voor je sollicitatiegesprek.

Wil je meer weten over wat we jou te bieden hebben? Stel je vragen aan Anita Spil (P&O) via vacatures@tabor.nl of 06 – 23 30 97 11. 

Stappen in het Onderwijs

Heb jij nog geen bevoegdheid, maar wel de ambitie om leraar te worden in het voortgezet onderwijs? Of ben je al leraar en wil je je graag ontwikkelen? Stappen in het Onderwijs helpt je met het waarmaken van jouw ambitie in het onderwijs. 

Klaar voor de eerste stap? Stappen in het Onderwijs heeft alle belangrijke informatie verzameld en organiseert verschillende bijeenkomsten. Ervaringsdeskundigen delen hun verhaal en je krijgt informatie over de verschillende routes naar het leraarschap, de oriëntatiemogelijkheden en diverse praktische zaken.

Meer informatie of aanmelden? Dat kan hier. 

Kom jij werken bij Tabor?

Bij het Tabor College vinden we het belangrijk om respectvol samen te werken om zo te blijven leren en ontwikkelen en van en met elkaar te leren.

Oscar Romero is een van de drie locaties van het Tabor College.

Solliciteer direct

Deze website is beschermd met Recaptcha, zie hiervoor Google’s privacyverklaring en servicevoorwaarden.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?