iPad

De iPad als hulpmiddel

Als je kiest voor onze school heb je een iPad nodig. In veel lessen kun je daarop je lesstof vinden. Voor sommige vakken, zoals Engels, heb je helemaal geen boek. Voor andere vakken heb je naast je iPad wel een boek nodig. Huiswerk maken doe je ook veel op je iPad; de docent kan dan goed zien hoe je werkt en kan je snel helpen met schoolse zaken.

De voordelen van werken met de iPad

We zorgen dat je 'goed bij de les blijft'

De iPad geeft je veel mogelijkheden. We leren je met die mogelijkheden om te gaan, in de klas en daarbuiten. Welke apps mag je gebruiken, is het apparaat voldoende opgeladen, heb je je oortjes bij je? We leren je ook wanneer je de iPad juist niet gebruikt, of wanneer je je moet concentreren op maar één app en niet op alle apps tegelijk. Het is mogelijk dat school en/of je ouder(s)/verzorger(s) de schermtijd beperken. Zo blijf je nog beter bij de les en leer je goed om te gaan met onze digitale middelen. 

Lees meer over het voorkomen van afleiding.

Waarom kiezen we voor de iPad

Het Tabor College heeft gekozen voor de iPad omdat…

Hoe kom je aan de iPad?

De iPad kan via het Tabor College met korting worden aangeschaft. Kom je bij ons op school? Dan ontvangen je ouder(s)/verzorger(s) voor de start van het schooljaar meer informatie over de bestelwijze.

Informatie voor de ouder(s)/verzorger(s)

Voor ouder(s)/verzorger(s) van onze (toekomstige) leerlingen hanteren wij de volgende aanschafregeling:

Als ouder/verzorger schaft u de iPad aan via de webshop van het Tabor College.
A: u betaalt in één keer; verzekering (en hoes) zijn hierbij verplicht (gereduceerd tarief);
B: u kiest voor een huurkoop-constructie. Voordeel is dat er betaald kan worden in termijnen en er niet wordt gekeken naar een eventuele BKR-notering.

Voor zowel optie A als optie B geldt dat de technische support en een goed gedekte verzekering geregeld zijn via school. Er is een klein eigen risico. Na aanmelding van uw kind volgt in het voorjaar de definitieve betalingsregeling. Het betreft een vrijwillige bijdrage, die garant staat voor een goede investering in de schoolloopbaan van uw kind.

Bent u al in het bezit van een iPad die u uw kind wilt laten gebruiken op het Oscar Romero? In enkele gevallen is dat mogelijk. Neem hiervoor contact op met systeembeheer om te kijken aan welke eisen de iPad moet voldoen, dat kan via or-systeembeheer@tabor.nl

Oscar Romero is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?