iPad

De iPad als hulpmiddel

Op het Tabor College willen we graag dat je het beste onderwijs krijgt dat bij jou past. Dat betekent dat we met jou kijken wat het beste onderwijsprogramma is. De iPad is een waardevolle aanvulling naast het gebruik van boeken, schriften, lesbrieven en practica.

De voordelen van werken met de iPad

We zorgen dat je 'goed bij de les blijft'

We leren je ook wanneer je de iPad (en je smartphone) juist niet gebruikt, of wanneer je je moet concentreren op maar één app en niet op alle apps tegelijk. Het is mogelijk dat school en/of je ouder(s)/verzorger(s) de schermtijd beperken. Zo blijf je nog beter bij de les en leer je goed om te gaan met digitale middelen. Je leert ook hoe je niet wordt afgeleid door bijvoorbeeld spelletjes en social media.

Waarom kiezen we voor de iPad

Het Tabor College heeft gekozen voor de iPad omdat…

Hoe kom je aan de iPad?

Elke leerling is in het bezit van een eigen iPad. De iPad kan via het Tabor College worden aangeschaft met een leuke korting. We delen hier meer informatie over aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Informatie voor de ouder(s)/verzorger(s)

Voor ouder(s)/verzorger(s) van onze (toekomstige) leerlingen hanteren wij de volgende aanschafregeling:

Als ouder/verzorger schaft u de iPad aan via de webshop van het Tabor College.
A: u betaalt in één keer; verzekering (en hoes) zijn hierbij verplicht (gereduceerd tarief);
B: u kiest voor een huurkoop-constructie. Voordeel is dat er betaald kan worden in termijnen en er niet wordt gekeken naar een eventuele BKR-notering.

Voor zowel optie A als optie B geldt dat de technische support en een goed gedekte verzekering geregeld zijn via school. Er is een klein eigen risico. Na aanmelding van uw kind volgt in het voorjaar de definitieve betalingsregeling. Het betreft een vrijwillige bijdrage, die garant staat voor een goede investering in de schoolloopbaan van uw kind.

Bent u al in het bezit van een iPad die u uw kind wilt laten gebruiken op het Oscar Romero? In enkele gevallen is dat mogelijk. Hiervoor wordt een overeenkomst tussen u en het Tabor College gesloten, zodat wij de iPad netjes kunnen inrichten voor gebruik op school. 

Oscar Romero is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?