Leer in goede sfeer
op Oscar Romero!

Van vmbo tot tweetalig gymnasium: 

altijd een Taborschool die bij je past

Video afspelen

Ben jij klaar voor Tabor?

d’Ampte, Oscar Romero en Werenfridus – elke school heeft een eigen sfeer en karakter. Maar ze hebben een belangrijke overeenkomst: ze bieden alles wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Kies jij voor een Tabor College?

Op de drie Taborscholen word je gezien. We bieden maatwerk en uitdagend innovatief onderwijs in een veilige omgeving. Samen werken we zo aan de beste toekomstkansen voor iedere leerling. En aan een goede schooltijd: op Tabor College voel je je thuis op school.

Daarom Tabor College Oscar Romero:

Sportlijn, Kunstlijn en Technologielijn

Ontwikkel je talenten door extra lessen en activiteiten te volgen in een richting naar keuze!

iPads!

Je hebt niet alleen boeken, maar ook een iPad. Zo is het nog makkelijker om op je eigen niveau en in je eigen tempo te werken.

Bijzondere vakken op Oscar Romero

Natuur-, Leven & Technologie (NLT), wetenschapsoriëntatie, Spaans, Business School.

Extra examenvak

De keuze voor een extra examenvak maakt de overstap van vmbo naar havo of van havo naar vwo een stuk makkelijker.

Rots in de branding

We willen graag dat jij lekker in je vel zit en leert hoe je moet leren. Je mentor helpt je en is op Oscar jouw rots in de branding.

Topsport Talentschool

Het Tabor College is sinds 2006 een Topsport Talentschool. De Topsport Talentscholen horen bij het Expertisecentrum voor Topsport en Onderwijs (EVOT), een organisatie die nauw samenwerkt met NOC*NSF/KNVB.

Tabor X-Tra!

Op het Tabor College vinden we sport en creativiteit heel belangrijk. Daarom is er voor alle leerlingen van d’Ampte, Oscar Romero en Werenfridus het buitenschoolse activiteitenprogramma Tabor X-Tra!

Werken bij Tabor College

Bij het Tabor College vinden we het belangrijk om respectvol samen te werken om zo te blijven leren en ontwikkelen en van en met elkaar te leren.

Oscar Romero is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?

Kom jij naar onze Beleef-het-Oscar-middagen?

Als je in groep 8 zit, ben je van harte welkom op onze Beleef-het-Oscar-middagen. Zo maak je alvast kennis met het Oscar via mini-lesjes!

De lesmiddagen zijn op 18 januari en 28 februari van 15.30 – 17.00 uur. Ben jij erbij?